Sivut
Kahden vuoden tauon jälkeen ....
Kaksikymmentä kuusi espanjan opiskelijaa matkustaa Almuñécariin kielikurssille. Matkaan kuuluu myös opintoretki Granadaan.
maanantai 26. huhtikuuta 2010
Onkohan ravintolakoulu El Horno de Cándida vielä olemassa?
Almuñécarin vanhankaupungin keskwllä, lähellä kaupungintaloa, Miguel linnoituksen puoleisessä rinteessä on tai ainakin oli muutama vuosi takaisin ravintolakoulu El Horno de Cándida. Siellä tarjoiltiin perinteistä andalucialaista ruokaa. Kun kävin siellä viimeksi, ja muistelen että mukana oli Sirkku ja muita opiskelijoita, söimme 12 annoksen menun. Annokset olivat pieniä maistiaisia paikallisia perinneruokia mm. sianjalkoja :-)
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
3 kommenttia:
Hola Juha: Parece que el Horno de Cándida está cerrado...¡una pena! Nosotros solemos ir a comer a un restaurante que está a un minuto de la escuela que se llama "La Ventura" que está también muy bien: es una casa de casi 200 años, con patio andaluz, muy bonita, con buena comida y buen servicio. Sus platos estrellas son el “ciervo al Pedro Ximénez” y la empanadilla de morcilla; aunque ofrecen unos menús a 12 € con primer plato, segundo plato, postre y bebida que yo no me puedo terminar ;-) Las noches de los jueves ofrecen espectáculo flamenco (guitarra y cante) que está muy bien y que vais a conocer cuando estéis aquí. Ya os queda muy poco!!!! Saludos!
Elena
Elena!
"La Ventura" kuulostaa muy bien
paikalta.
Terveisin IDA
Tuolla täytyy käydä - ei vain ruoan vaan flamenco-esitysten vuoksikin.
Lähetä kommentti